Markiser Viborg og Herning

Ved Inter Markiser sælger, montere og servicerer vi markiser i Viborg og Herning området. Vi har siden 2002 sat kvalitetsmarkiser, fra vores tyske leverandør, op i netop Viborg og Herning området.

Ved os får du en markise løsning der er skræderet syet til netop dig. Vi arbejder ikke med standardmål og kan derfor altid finde en løsning der passer perfekt til dig. Du får mulighed for at vælge imellem mere end 150 duge til din markise, og har mulighed for at få tilkoblet en motor med fjernbetjening.

Vi forhandler båder markiser til private, butikker, kontorbygning og virksomheder i Viborg og Herning.

Billedelinje 1:

Her er der opsat markiser hos en frisør og en butik i Herning. Dette for at kunne have varer ude i al slags vejr, men også for at få et behageligt indeklima. En markise med logo er et godt blikfang for butikken.

Billedelinje 2:

En lækker salat og sandwichcafé i Viborg, ønskede sig en markise så gæsterne kan sidde ude – men også for at sænke temperaturen indendørs.

Billedelinje 3:

FC Midtjylland Arena

Kunden ønskede et overdækket areal ud for deres cafeteria, så de var uafhængig af vejret, til deres arrangementer. Løsningen her er en fritstående cafémarkise, som dækker et areal på 96 m2. (12 x 8 M.) Den Kræver kun et enkelt tryk på kontakten! Ligeledes er den monteret med 8 stk. infrarøde varmelamper, så sommeren kan blive forlænget.

Skal du have opsat ny markise i Viborg, Herning eller omegn, vil vi meget gerne give dig et uforpligtende tilbud.

Navigation