Markiser Aarhus

Passione

Borggade, Aarhus C

Italian food, produkter og wine er et hyggeligt lille sted i Aarhus midt by. Her har vi lavet en 6 meter lang markiser med udtræk, der giver stedets gæster mulighed for at sidde ude, det meste af året.

Café au Lait

Tivoli Friheden, Aarhus C

Hyggelig lille café der ligger i Tivoli Friheden. På facaden af caféen, er der monteret 2 markiser. På begge markiseduge er der logo. Markiserne give mulighed for læ til caféens gæste, både på de kolde og varme dage.

eplehuset

Sankt Clemens Torv, Aarhus C

Hos eplehuset på Skt. Clemens Torv har vi lavet markiser ved at bruge sort dug med indtræk, hvor eplehusets logo er printet på. Markiserne er placeret til højre og venstre for indgangen for at skabe et eksklusivt look.

Frozen Sigurt

Jægergårdsgade, Aarhus C

Vi har lavet en markise med udtræk af dug i to farver, blå og hvid, til Frozen Sigurt i Jægergårdsgade. Markisen er 2-delt og giver stedets gæste mulighed for, at nyde Frozen Sigurt produkter, ved små caféborde lige foran butikken.

Kontakt os

For at få et uforpligtende snak omkring dine ønsker, skal du være velkommen til at kontakte os på telefonnummer 24 45 56 66 eller ved at udfylde kontaktformularen. Du finder formularen her.

Navigation